Lütfen bunu okumadan önce sagpa kajmer&kolera beslenme çantam şarkısını açıp öle okuyun eğer şarkı yoksa benden isteyebilirsinizz daha sabahınn 2 sidirr meltemm bavulunu toplarr ve sessizce evden çıkarr yazğızın nereye gidiceğini biliodurr ve bi otobüse binerr o arada ayşim uyanırr ve meltemin olmadığını görür çok koorkarlarr ayşimm hemen meltemin dolabına bakarr meltem herşeyini almıştırr ve duygu hemen kızları uyandırır hepsi beraberr evi ararlarr serenay bi mektup bulurr
serenay:kızlarr gelin bi mektup bnuldumm meltemden heraldeee...
kızlarr yanlarına gelirr ve sero mektubu okumaya başlarr..
serenay:sevgili kızlarr canım arkilerim kankalarım hatta kardeşlerimm siziii çok seviorumm ama yağızı bulmam gerekliydi bu arada uygu haklıymışsın yağız gerçekten beni seviomuss ama ben bunu anlayamamısımm bunu öğrenmem çok geç oldu bende bu yüzden onun peşinden gitemeye karar verdimm ve onun nereye gidiceğini bildiğim için yola çıktımm sizi yalnnız bıraktığım için lütfen bana kızmayın biliosunuz gitmek zorundaydımm beni unutmayınn sizinle birrrsürüüü anımız olduuuu onları hatırlayıpp beni de hatırlayınn sizz benim kan kardeşlerimsizinn ama ddim yha gitmek zorunda kaldımm beeni aramaya kalkmayın lütfenn
sizi çokk seven MeLtEmmm..
sero:bitiii vaySSS
duygu:bunu bize yapamazzzzzzzzz
ayşimm:ama yaptıı ama yapmaması gerekiodu ama ona kızamayızzz
duygu:sende bizi unutma Cnmm...
kızlarr bütün gün ağlarlarr yağız gideceği yere varmıştırr meltem onu bulamamıştırr aradan 2 yıl geçmiştirr duygu her gün intaar etmeye kalkmıştırr asma her seferinde kızlarr onu yakalamışlardırr ve onu kurtarmışlardırr bu arada meltemm yağızı bulmuşken tam o sırada yağız tırafik kazası geçirirr vee anında ölürr meltemmm kahrolurr
meltem:
bir günn yinee duygu intaar etmeye kalkışırr ve ipi bağlar boynuna çıkar tabureyee kızlarr onu tutamazz ve duygu intaar eder kızlarr hemen onu hastaneye götürürlerr.....

YORUMLARDAN SONRA DEVAMM