Ashley Hakkında

Ashley Tisdale Hakkında Herşey

AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

bizimmm kızlarr diskodaaa :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
duyqu

MesajKonu: Geri: bizimmm kızlarr diskodaaa :)   Perş. Nis. 02, 2009 5:56 pm

meltem bi bakar karşısında kimse yokkkkk şaşırırr yere bakar bi mektup mektubu alırr koşarak duyguyla içeri giderler serenay uyanır aysimide uyandırır beraber içeri giderler bakarlar duyguyla meltem yanlarına giderler meltem kızlara olanları anlatır sonra eline mektubu alır ve okumaya başlar

meltem:sevgilim meltem acaba sevgili meltemmi demem gerekirdi bilemiorummm....

neseee seni çoqq seviorum ama ruhumda birazcık sapıklık var kendime engel olamıorummmm.

duygu ben okuyamıcam sen okurmusun??

duygu:peki Cnm

duygu:sapıklııma engel olamasamda yinedde seni çok sevdiğimi bilmen gerekli o yüzden bumektubu sana yazdım sen şu anda bu mektubu okurken ben çok uzaklara yola çıktımmm belkide bu ayrılık bize iyi gelicek bilki yıllar sonra karşılaşıcazzzz olsun ben yinede seni çokseviorumm beni unutms olurmu???

Seni ÇOOOKKK Seven yağızzz
kendine iyi bak beni unutma
çünkü ben seni asla unutmıcammm Lové

duygu:bu kadar Cnm bitti....

meltem koşarak ve ağlayarak odaya gider sonra herkes yataklara yatar aslında duygu melteme moral verir ve bütün kızlar birbirine sarılarak uyurlarr ama meltem uyumaz aslında uyuyamazzz ve bütün gece ağlarrr üüüüü böhüüü

YORUMLARDAN SONRA DEVAMMM
Kullanıcı profilini gör
serenay

MesajKonu: Geri: bizimmm kızlarr diskodaaa :)   C.tesi Nis. 04, 2009 11:02 am

Çok duygusaL oLmuş yaa -----------------
Lütfen devamını daha Komik yap canım yani tavsiyemm =S
DEVAMM....
Kullanıcı profilini gör
duyqu

MesajKonu: Geri: bizimmm kızlarr diskodaaa :)   Perş. Nis. 23, 2009 10:32 am

Lütfen bunu okumadan önce sagpa kajmer&kolera beslenme çantam şarkısını açıp öle okuyun eğer şarkı yoksa benden isteyebilirsinizz daha sabahınn 2 sidirr meltemm bavulunu toplarr ve sessizce evden çıkarr yazğızın nereye gidiceğini biliodurr ve bi otobüse binerr o arada ayşim uyanırr ve meltemin olmadığını görür çok koorkarlarr ayşimm hemen meltemin dolabına bakarr meltem herşeyini almıştırr ve duygu hemen kızları uyandırır hepsi beraberr evi ararlarr serenay bi mektup bulurr

serenay:kızlarr gelin bi mektup bnuldumm meltemden heraldeee...

kızlarr yanlarına gelirr ve sero mektubu okumaya başlarr..

serenay:sevgili kızlarr canım arkilerim kankalarım hatta kardeşlerimm siziii çok seviorumm ama yağızı bulmam gerekliydi bu arada uygu haklıymışsın yağız gerçekten beni seviomuss ama ben bunu anlayamamısımm bunu öğrenmem çok geç oldu bende bu yüzden onun peşinden gitemeye karar verdimm ve onun nereye gidiceğini bildiğim için yola çıktımm sizi yalnnız bıraktığım için lütfen bana kızmayın biliosunuz gitmek zorundaydımm beni unutmayınn sizinle birrrsürüüü anımız olduuuu onları hatırlayıpp beni de hatırlayınn sizz benim kan kardeşlerimsizinn ama ddim yha gitmek zorunda kaldımm beeni aramaya kalkmayın lütfenn

sizi çokk seven MeLtEmmm..

sero:bitiii vaySSS aqqala

duygu:bunu bize yapamazzzzzzzzz üüüüü böhüüü

ayşimm:ama yaptıı ama yapmaması gerekiodu ama ona kızamayızzz -----------------

duygu:sende bizi unutma Cnmm...

kızlarr bütün gün ağlarlarr yağız gideceği yere varmıştırr meltem onu bulamamıştırr aradan 2 yıl geçmiştirr duygu her gün intaar etmeye kalkmıştırr asma her seferinde kızlarr onu yakalamışlardırr ve onu kurtarmışlardırr bu arada meltemm yağızı bulmuşken tam o sırada yağız tırafik kazası geçirirr vee anında ölürr meltemmm kahrolurr

meltem: ----------------- böhüüü üüüüü aqqala :uuu

bir günn yinee duygu intaar etmeye kalkışırr ve ipi bağlar boynuna çıkar tabureyee kızlarr onu tutamazz ve duygu intaar eder kızlarr hemen onu hastaneye götürürlerr.....

:uuu YORUMLARDAN SONRA DEVAMM :uuu
Kullanıcı profilini gör
serenay

MesajKonu: Geri: bizimmm kızlarr diskodaaa :)   Perş. Nis. 23, 2009 11:14 am

yemin ediyoRum ağLadım acayip duygusaL oLmuş ya :uuu
ya bare sonunu komik bitir ya :uuu :uuu
Kullanıcı profilini gör
duyqu

MesajKonu: Geri: bizimmm kızlarr diskodaaa :)   Cuma Nis. 24, 2009 1:25 pm

bilmiorumm belki sonunu komik yaparımm :)
Kullanıcı profilini gör
serenay

MesajKonu: Geri: bizimmm kızlarr diskodaaa :)   Cuma Nis. 24, 2009 4:01 pm

aman yesinLer xD
tamam nasıL istiyosan öLe yap .
Kullanıcı profilini gör

bizimmm kızlarr diskodaaa :)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2